Hur återställa mitt Bully Dog

Bully Dog programmerare kan du göra ändringar i datorns inställningar i din bil. Men när du ansluter programmeraren Bully Dog till din bil, de två enheterna "gifta sig" med varandra och från den punkten du kan bara använda enheten med den specifika bilen. Beroende på situationen, om du måste återställa din programmerare Bully hund du kommer att uppleva en av två olika utfall. Saker du behöver
$ 100,00 (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Hund Call Bully på (940) 783-9915 eller (866) 285-5936 måndag till Fredag ​​08:00 till 05:00 Mountain Standard Time och be att få tala med teknisk support.
2

Informera tekniska support som du behöver ha din Bully Dog programmerare blixtrade eller "ogift" till din bil. Den tekniska support representant kommer att fatta beslut om vilka åtgärder att vidta.
3

Validera till representanten att din hade datorn i bilen ändrats på grund av ett tekniskt problem. Likely, detta kommer att kräva att du faxa en kopia av din reparation räkningen Bully Dog. Om detta är fallet, kommer Bully Dog teknisk support representant förse dig med koderna för att sätta in din Bully Dog programmerare. Om du inte har en reparation räkningen eller om du har en annan orsak till att återställa programmeraren, gå vidare till nästa steg.
4

Ge representant $ 100.00 via telefon betalning och han kommer att ge dig ett RMA servicenummer och adress för dig att skicka tillbaka produkten till Bully Dog för service. Enligt Bully Dog, kan du inte ha din enhet "ogift" gratis att använda med en annan bil. Du måste skicka dig Bully Dog programmerare tillbaka till Bully Dog.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85989.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.