Hur lägger jag 22 Lexani fälgar på en 2003 Cadillac CTS?

2003 Cadillac infört alla nya CTS (Cadillac Touring Sedan). Den lilla sportiga sedanmodell ersatte Catera, och var tillgänglig med en 220 hästkrafter V6 och bakhjulsdrift. Som med många bilar, anpassade hjul är en populär uppgradering för CTS ägare. Medan den största lämpligt dimensionerad eftermarknaden hjul för CTS är en med en 20-tums diameter, kommer en 22-tums hjul passar med noggrant val av däck. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Lexani 22 tums hjul i 5x115 bultmönster med en offset på 34-45mm intervall, och ett centrumhål på 70,3 millimeter
nötter Replacement lug
hjulblock eller kilar
Visa fler instruktioner
1

Park dina CTS på plan mark, och se till att dra åt parkeringsbromsen innan du ändrar hjulen. För att försäkra bilen flyttas inte när du höjer ett hörn, använd stoppklossar för att blockera hjulen.
2

Lossa (men ta inte bort) beståndet Lugnuts för alla fyra hjul, med lager fabrik lugnut skiftnyckel.
3

Höj hydraulisk domkraft på fabriken jack punkten (bruksanvisningen visar platsen, men det är ett platt stöd bakom framhjulen, och ett stöd framför av bakhjulen). Höj ett hörn i taget. När du har tagit upp i hörnet så att däcket inte längre vidrör marken, ta bort de lossade Lugnuts, och ta försiktigt bort fabriken hjulet.
4

Lyft Lexani 22-tums hjul och plats på hubb, se till att hjulet sitter plant mot navet ringen. Dra åt de nya Lugnuts. Upprepa processen för tre övriga hjul.
5

Sänk CTS. Använda lugnut skiftnyckel, dra åt Lugnuts för alla fyra hjulen till 100 foot-pounds.
6

Kontrollera Lugnuts efter en omfattande enhet. Lugnuts kan lossna när du har installerat nya hjul, så du bör regelbundet kontrollera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85782.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.