Hur man installerar ett Yankee Train Horn Kit

AutoLOC Industries 'Yankee tåg horn ger gott om volym för att låta andra bilister vet var du är, och installerar enkelt och diskret i motorrummet på din bil. AutoLOC har en rad av horn som finns, men endast den Yankee tåg horn har tre trumpeter att ge en klangfull blast. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Öppna förpackningen som innehåller Yankee tåg horn kit, och separera delarna insidan. Det är en tre-polig brytare, kablage, hårdvara, hornen tåg och en kompressor. Läs igenom alla anvisningar som medföljer satsen. Koppla bort fordonets smeten med hjälp av socket set.
2

Montera hornen på brandväggen av fordonet där de inte kommer i kontakt med några rörliga delar i motorn eller några uppvärmda komponenter såsom ett avgassystem grenrör. Hornen ska monteras, så att ljudet hålet är riktad nedåt. Detta gör att vatten och smuts kommer in hornen och orsaka skador.
3

Montera kompressorn nära hornen, och kör sedan luftledningarna medföljer kitet från hålen i toppen av luftkompressorn till motsvarande hål i lufthornen. Observera att vissa tåg horn kommer med en medföljande lufttank, men inte alla av dem. Följa satsens bruksanvisning noggrant för att installera lufttank korrekt.
4

Installera trepoliga brytare på en undanskymd plats inne i fordonet, t.ex. under instrumentbrädan. Denna omkopplare gör att du kan växla mellan bilens standard horn och tåget horn.
5

Fäst jordledningen från kompressor till en jordpunkt på brandväggen och sedan dirigera den röda strömkabeln genom brandväggen i passagerarutrymmet till tre-polig brytare. Anslut denna kabel till lämplig polen på baksidan av brytaren, enligt instruktionerna.
6

Leta bilens befintliga horn, och koppla loss kablaget. Skär jordledningen från den befintliga horn och skarv i en tråd för att köra till centrum polen på tre-polig brytare. Route en tredje tråd från den sista polen i den trepoliga omkopplaren till den andra änden av tråden du just skarvas. När du är klar sätter du tillbaka bilbatteriet och testa dina lufthornen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87343.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.