Hur öka ljudet av ett avgassystem

Många muskelbil och ägare lastbil försöka öka ljudet av ett avgasrör eftersom en starkare avgaser kan ge intryck av en starkare motor . Det finns några steg du kan vidta för att öka ljudet av avgaser och ändra utseendet på din bil , till exempel installera tips avgasröret eller i ett nytt avgassystem . Den bästa metoden för att ta beror på din bil och den övergripande utseendet du vill ge bilen . Instruktioner
1

bort katalysatorn från ljuddämparen . Katalysatorn dämpar ljudet av en ljuddämpare . Det kan vara olagligt att ta bort katalysatorn i vissa stater , dock .
2

Installera en dual - väggar , utsvängda eller avfasade eftermarknaden tips till din avgasröret . Spetsen måste ha ett utlopp större än avgasröret inloppet för att öka ljudet av avgaser .
3

Montera en rak avgassystemet . Denna typ av avgassystem tillåter gaser att passera från motorn till avgasröret svans utan obstruktion av en ljuddämpare . Utan obstruktion, det finns en ökning av ljudvågor som resulterar i ett högre ljud . Denna typ av system är särskilt känslig för högre varvtal .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95659.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.