Hur svart ut ljusen på min 3000GT

En populär modifikation att göra till 3000GT är att svärta ut strålkastarna eller bakljus . Detta kan smälta in linserna till en svart lack eller bara ta bort en del av det röda från baksidan av bilen . Det är också en enkel uppgift att göra och kan göras om en timme eller så med några grundläggande tekniker . Saker du behöver Billiga 2 - tums maskeringstejp
maskeringspapper
Red scuffing pad
luddfri pappershanddukar
Automotive renare /avfettningsmedel
bakljus toning bespruta
< br > Visa fler instruktioner
1

Tape av området runt ljuset du vill stryka med 2 - tums band , och se till att komma in i sömmen mellan bakljus och kroppen panelen . Maskera minst fem meter på omgivningen med hjälp av maskeringstejp och maskeringspapper .
2

putsa av linsen med den röda scuffing pad , vilket gör att det inte finns någon glänsande yta kvar på lins alls . Sedan rengöra linsen med den luddfria pappershanddukar och fordonsindustrin renare /avfettningsmedel .
3

Mist linsen lätt med bakljus toning spray. Låt färgen torka i 10 minuter , sedan spraya en andra , tyngre skikt på linserna . Låt färgen torka och sedan bestämma om du vill använda en annan päls . Om så är fallet , lägg din andra skikt . Om inte , låt färgen torka i flera timmar och sedan ta bort maskeringstejp och papper .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85478.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.