DIY Fjärrkontroll Switch

Fjärrkontroller är vanliga tillbehör för nästan alla enheter i din nöjescentrum , oavsett om det är din TV , videobandspelare , DVD-spelare eller stereo . Programmera byta funktion på universalfjärrkontrollen genom att synkronisera enhetens knappar på fjärrkontrollen för att arbeta med de olika komponenterna i ditt vardagsrum . Slutföra programmeringen på bara några sekunder och vara redo att använda fjärrkontrollen och returresa . Instruktioner
1

Slå på enheten som du vill programmera till fjärr manuellt och peka fjärrkontrollen mot enheten .
2

Tryck och håll " Code Search " knappen på fjärrkontrollen . Var beredd att hålla knappen igenom följande steg . Samt Addera 3

Tryck släpp knappen på fjärrkontrollen för den enhet som du programmerar . Till exempel , " TV ", " VCR " eller " DVD ".
4

Ange den tresiffriga koden för din enhet varumärke med hjälp av fjärrkontrollens knappsats ( hitta koden i manualen för din fjärrkontroll eller enheten ) . Släpp " Code Search "-knappen .
5

Tryck på "Power " -knappen på fjärrkontrollen tills enheten reagerar genom att stänga av och programmeringen av omkopplaren kommer att slutföras .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85991.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.