Hur Tint bakljusbelysningar

Färgade rutor kan göra en hel del för ett fordon, oavsett om det är att skydda passagerarna från solen eller lägga en aura av mystik. Fordon med nyans mörkare och snyggare, vilket är en look som många bilister föredrar. Många människor vet inte att toning inte är begränsad till just Windows - Du kan även nyans dina bakljus. Det kan lägga till en övergripande elegant utseende på ditt fordon. Använd rätt verktyg för att uppnå denna look. Saker du behöver
skruvmejsel eller skiftnyckel
500-grit sandpapper
Vatten
plast polish eller fönsterputs
Luddfri handduk
Spray nyans
Spary måla efterbehandlare
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

lossa monteringen bakljuset från fordonet. Detta kan kräva att du tar bort skruvarna från baksidan av enheten i bagageutrymmet, eller ta bort din stötfångaren. Metod för avskildhet beror på märke och modell av din bil.
2

Sand baklyktor. Använd 500-slippapper som har fuktats med vatten i 10 till 15 minuter. Sand försiktigt med en sida-till-sida rörelse, som med en cirkelrörelse kan lämna skador. Blötlägg sandpapper i vattnet periodvis medan slipning för att hålla den från att torka.
3

Fortsätt slipa tills all film och skräp avlägsnas från bakljuset. Rengör bakljus med plast polish eller fönsterputs, beroende på sammansättningen av dina bakljus. Torka bakljusen helt med en luddfri handduk.
4

Applicera maskeringstejp på kanterna av baklyktor eller några områden baklyktor som du inte vill måla.

5

Skaka nyans sprayburk kraftigt under minst två minuter eller enligt anvisningarna på burken. Spraya ett jämnt mängd färg över ytan av svansen ljus medan du håller burk 8 - till 10-inches bort. Spraya från sida till sida, se till att färgen appliceras jämnt och inte köra eller droppa från ytan. Lägg fler lager beroende på hur mörkt du vill att bakljusen. Vänta en timme mellan skikten, och innan du fortsätter.
6

Spray en tydlig täckfärg jämnt, flytta från sida till sida. Håll burken 8-till 10-inches bort från bakljuset. Låt baklyktor torka över natten.
7

Kontrollera dina bakljus för att säkerställa att de har torkat helt. Ta bort maskeringstejpen från svansen lätt montering. Sätt tillbaka enheten genom att vända stegen för borttagning. Var noga med att inte repa lacken på de nyligen tonade bakljus medan du sätter tillbaka dem i bilen. Testa bakljus för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84712.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.