Hur Wire en 2005 Equinox Trailer

Om du har en Chevrolet Equinox, så har du möjlighet att dra en släpvagn bakom bilen. Problemet är att vagnen har ett eget ledningssystem för att kontrollera bromsen och blinkers. För att vara lagliga, lamporna på Equinox och släpet måste arbeta i harmoni. Detta krav gör det nödvändigt att du installerar en sele släpvagn ledningar, vilket kommer att koppla en släpvagn direkt i din Equinox. Detta bör ta under 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
Trailer kabelstammen
1/4-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Öppna kläcks på Equinox. Öppna upp domkraften fack på förarsidan av facket med händerna, dra sedan ut uttaget och ställ den åt sidan. Når ner till botten av jack facket tills du känner en plastplugg. Dra upp och ut ur facket.
2

Anslut trailern ledningsnätet i plastpluggen du hittade i steg 1 med hjälp av händerna. Unbolt marken bulten på insidan av jack facket med 1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Bolt-klämman på den vita kabeln som är en del av trailern ledningsnätet på denna grund bulten med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

Dra av dubbelhäftande tejp på omvandlaren box medföljer trailern ledningsnätet. Skjut konverterare på plåt på insidan av facket. Kör släpet kabelstammen ur hörnet av dörren sylt, sedan stänga den bakre luckan.
4

Anslut trailern ledningsnätet i selen på vagnen du vill bogsera. Har din assistent steg på bromsen, slår på strålkastarna, och blinkar varningsblinkersen när du står på baksidan av vagnen och kontrollera att alla lampor fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85990.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.