Hur man installerar en Jeep Soundbar

SoundBar är ett bra sätt att förbättra ljudkvaliteten på en jeep genom att komplettera fabriken högtalare med extra högtalare, medan inte fylla kabinen med högtalarlådor. Högtalarpaneler installeras enkelt för hand, även om ytterligare kabeldragning kan krävas för att ansluta SoundBar till Jeep radioenhet. Funktioner

Högtalarpaneler finns med dubbla högtalare för att förbättra prestanda för en jeep ljudsystem. Eftersom högtalarna i soundbar sitter nära föraren och passagerarens huvud, är ljudet förbättringen märks även när man kör med taket nere. Vissa Högtalarpaneler innehåller också innerbelysning och finns i plast eller stoppade varianter.
Installation

Installation av en soundbar är en okomplicerad process. Placera Soundbar ovanpå jeep skyddsbåge, med högtalarna i soundbar framåt. Högtalarpaneler använda en av två metoder för fastsättning: kardborre ändar eller konsoler med fästskruvarna. Om SoundBar använder kardborrband, helt enkelt linda kardborre slutar runt fabriken skyddsbågen. Om soundbar använder konsolerna, använd de medföljande skruvarna för att fästa de avslutande hakparenteserna till störtbågen genom att borra genomgående hål i skyddsbåge, sedan sätter hårdvaran genom hålen. Addera ditt modell- Specifika

Högtalarpaneler kommer att vara specifika för din Jeep modell (CJ, YJ, TJ eller JK) så se soundbar du väljer är lämplig för din modell.
Wiring

Kör högtalarkabeln ner sidorna av störtbågen under stoppning, sedan vidare under golvet till den främre konsolen. Anslut högtalarkablarna till fabriken huvudenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86025.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.