Do Wheel Damm Shields skada din bil ?

Som förare inbrott i sina fordon , material i bromsbeläggen gradvis avtar och kan samla på hjulen . I varma temperaturer , blir detta material torkas på hjulet ytan , ofta orsaka permanenta skador på egna eller aluminiumfälgar . Broms damm sköldar är ett sätt att förhindra damm uppbyggd, men om den inte installeras på rätt sätt , kan också leda till oönskade skador på bilen . Funktion

bromsdamm sköldar är tunna sköldar installerade på insidan av ett hjul . De finns i anpassade storlekar för att passa väl och förhindra damm från att fly genom springorna . Regelbunden rengöring av hjulen är fortfarande nödvändigt att avlägsna damm som flyr genom skärmen .
Hjulskada

bromsdamm sköldar som installeras felaktigt ibland orsaka skador . Om skärmen inte trycks jämnt och stadigt mot hjulet , kan ett skrapande ljud uppstå. Om problemet inte åtgärdas, kan hjulen gå ur balans eller lossna .
Bromsdamm är den större risk

Även om det finns små risker relaterad till felaktig installation av broms damm sköldar , är dammet den dyrare och potentiellt skadliga problem . Broms damm som torkar på ett hjul orsakar sprickbildning och flisning . Damm som sprids på fordonets yta repor färg . Damm är också en hälsorisk för människor om det inandas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85917.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.