Hur man installerar en LT1 bränsletrycksmätaren

Vissa skulle hävda att övervaka bränsletrycket på en modern bil är ganska meningslöst, givet parametrarna för datorstyrd bränsleinsprutning, antingen du har rätt bränsletryck eller inte. Om du inte har det, motorn helt enkelt inte kommer att köras. Dock kan i realtid bränsletryck informationen vara ett viktigt verktyg när det gäller att diagnostisera smutsig eller läckande injektorer, igensatta filter, en dålig bränslepump eller elektriska Gremlins som orsakar antingen bränslepumpen eller spridare inte fungerar. Installera en mätare på Chevrolet small block LT1 eller LT4 är okomplicerad, eftersom GM engineered bilen för att använda en. Saker du behöver
Bränsletryck testfigur
teflonband
GM schraderventil passande
grundläggande handverktyg
buntband
Visa fler instruktioner
1

Leta bränsle port provtryckning på motorns bränsle järnväg. Du hittar den här ventilen under en runda, plastlock på baksidan av motorn i närheten av brandväggen. Skruva av plastlocket för att exponera schraderventilen nedanför.
2

Anslut GM schraderventilen adapter till toppen av din bränsletryck provkropp. Wrap gängorna på schraderventilen medurs med Teflon tejp för att täta enheten. Skruva fast adaptern på schraderventilen och dra åt den med en linje skiftnyckel.
3

Linda bränsle testfigur s slangen i en 3-tums spole och säkra spolen med en zip-tie. Vid det här laget har du två val, antingen kan du zip-tie mätaren till plasten ledningar ledningen nära ventilen eller kan du tillverka ett fäste i plåt och permanent montera mätaren på tappen på EGR-ventilen. Du bör dock överväga att helt enkelt zip-band mätaren på plats så att du kan flytta den från motorrummet och tejpa fast den på vindrutan för att övervaka bränsletrycket när provköra bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96466.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.