Hur man installerar Benen dragkrokar

En Benen Tow Hook är en långsträckt metallkomponent består av två ändar - en bogsering ände och en infästningsände. Typiskt har monteringsände en främre fäste och ett bakre fäste. Det finns slitsar i var och en av dem som sträcker sig motsatt den riktning i vilken fordonet skulle bogseras. Dessa krokar är oftast installeras på framsidan av din bil. Saker du behöver
Hylsnyckel och socket set
Skruvmejslar
Drill (om bilen inte är utrustad med tillval dragkrok monteringshål) katalog Krita
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den främre stötfångaren av ditt fordon. Det finns ofta flera skruvar som håller stötfångaren på plats. Skruva dem att ta bort.
2

Lokalisera det avsedda området på fordonets ram. Vissa fordon är inte utrustade med extra dragkrok fästen eller hål, så du kommer att behöva borra din egen.
3

Placera infästningsände av dragkroken mot stötfångarbalken av din fordon och markera hålen med krita om du inte redan har monteringshål. Borra hålen för din Benen dragkrok.
4

Placera infästningsände av dragkrok upp till stötfångarbalken och rikta bogserkroken monteringshålen. Placera en bult genom varje hål och fäst den med den medföljande muttern. Dra åt mutter /bult ner.
5

Installera din stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83208.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.