Hur du köper en Remote Keyless Entry System för en bil

Remote Keyless inträde har exploderat på fordonsindustrin scenen som en bekvämlighet och trygghet alternativ som är nästan motstycke i bruk och överklagande. Du kan låsa upp din dörr snabbt i en mörk parkeringsplats, eller med två fång av dagligvaror. Om din bil inte redan har ett, här är hur man köper en fjärr keyless inresa för en bil. Saker du behöver
Internet
Bil
Visa fler instruktioner
1

Lägg ett fjärr keyless inresa systemet som ett alternativ när de köper bilen. Idag, 70 procent av de fordon som säljs i USA har antingen fjärr keyless inresa, eller kan få det till dem eventuellt av företaget.
2

be försäljaren att lägga en fjärr keyless inresa systemet efter du har köpt din bil, om du inte har det installerat som ett alternativ fram. Addera 3

Köp och installera en fjärr keyless inresa systemet som en eftermarknad tillbehör. Det finns många nyckellösa system tillgängliga via andra medel än bilens tillverkare.
4

Kontakta din återförsäljare eller lokala mekaniker för en lista över tillförlitliga tillverkare av nyckellösa system som är kompatibla med bilens märke och modell .
5

Fråga i din stad för att se vem som bär fjärr keyless inresa system du har hittat, och noterar priserna, garantier och avgifter installation för varje plats.
6

Titta på nätet. Sök igenom forum och specialtyplatser bil för råd och information om ansedda nyckellösa beslutsfattare, fortfarande se till att ditt märke och modell av fordon är kompatibelt med det system du funderar.
7

Bestäm vilken typ inresa system du vill. Det finns system som inkluderar säkerhetsanordningar som måste vara närvarande för tändning, avlägsna motor-start-system och system som låser enbart förarsidans dörr.
8

Köp det nyckellösa låssystemet som du har valt. Kom ihåg att om du köper det på nätet, kommer någon att behöva installera systemet, vilket kan kosta mer pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82856.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.