Fördelar och nackdelar med en ljusare Svänghjul

Lightening svänghjulet i din bil kommer att ha en inverkan på motorns prestanda . Svänghjulet bidrar till att avgöra hur snabbt din motor kommer att påskynda och bromsa , ljusare det kan ha både positiv och negativ för fordonets prestanda . Lättat svänghjul Pros

De främsta orsakerna till att lätta ett svänghjul är att vinna hästkrafter och har förmågan att anpassa sig mellan hastigheter snabbt . Det kommer också att göra det möjligt för föraren att hålla hastigheten på motorvägar utan att justera trycket på gaspedalen så mycket som de skulle behöva om ett tyngre svänghjul används .
Ljusare Svänghjulsbultar Nackdelar

en nackdel med att ha ett lättare svänghjul uppenbarar sig när en förare går uppför. Bilen kommer att förlora sin fart snabbare kommer uppförsbacke om föraren inte är beredd och använder sina redskap till nedväxling i tid och använder mer gas . En annan con använder för ljus av ett svänghjul . Om ett svänghjul är för ljus , kommer en bil förlorar motorns prestanda .
Överväganden

Du ska inte bara borra slumpmässiga hål i svänghjulet för att lätta den . Det kan kasta motorn ur balans . Det finns proffs som kan lätta svänghjul . Lättade svänghjul är också tillverkade och kommer bara att behöva installera .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95853.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.