Hur man målar en bil i ett garage

När man målar en bil i ett garage, är det viktigaste och första steget att bygga en lackboxen för att hålla allt annat inne skyddas från all over spray. Du kommer att behöva skaffa flera stycken av PVC-rör från den lokala järnaffären och skivor av plast som används specifikt för lackskydd. När du är klar med detta steg för steg process som du kommer att kunna måla något inuti ditt garage medan objektet fritt från damm och buggar och dina andra tillhörigheter fria från färg. Saker du behöver
PVC-rör och hörn
Ark av plast
PVC såg
Box fans
Furnace filter
eller presenning trasa
Visa fler instruktioner

1

Mät diametern på den bil du är måleri och planerar att bygga din monter med minst ett par fötter större än bilen för att se till avslut. Nu bestämmer höjden som du behöver lämna rummet åtminstone mer än fyra meter högre än din bil. Mät och kapa fyra bitar av röret samma längd som kommer att göra dina hörnstolpar. Vid kapning din PVC-rör använda någon form av klämma för att hålla röret på plats för säkerheten. Använd ett PVC för att såga rören som en vanlig såg kan vara lite svårare. När dina hörnstolparna görs använda åtgärderna för bredden och skär fyra stycken, två för vardera änden går längs toppen och två som kommer att gå under just nedanför de bästa bitarna någonstans rätt i mitten av höjden. Detta kommer att ge extra stabilitet till din struktur. Upprepa dessa steg för att ge de bästa bitarna för längden med hjälp av stycken, två för toppen och två för mitten. När du har alla bitar för din monter, för att använda PVC "T"-kontakter och kontakter hörn säkra alla delar tillsammans. Få en hjälpare att hjälpa dig att sätta ihop allt börjar med de längsta sidorna.
2

Nästa kommer du vill fastställa en trasa som täcker åtminstone hela diametern på din monter. Efter trasa är nere, placera din box fläktar vid motsatta ändar av montern och nästan hela höjden av montern. Du kommer att behöva minst två fläktar men om du önskar att alla fyra sidor som ska ventileras, än det är bra också. Använd små steg stegar att ställa in fläktarna på eller kartonger om de är mer lättillgängliga. Se till att placera fläktarna vända utåt så att luften sugs ut ur båset.
3

nu täcker din monter i plast helt omsluter alla fyra sidor och topp. Tillåt viss överlappning så att det finns ingen öppning där färg kan fly. När plasten är anlagd, skär fyrkantiga hål över fläktarna så att luften sugas ut. Nu att hålen skärs, plats målare tejp runt kanterna på hålen och fäst plasten kanterna fansen och även över några öppningar eller verkar i plasten.
4

När dina fans är på plats och allt är tejpade ner, säkra ugn filter till fansen själva på utsidan. Detta steg kommer att hjälpa till att filtrera luften så att en minimal mängd färg som faktiskt kommer ut i den yttre atmosfären.
5

nu att färgen monter är klar, slå på fläktarna och testa din sprutmålning enhet, med bara en liten mängd färg, och se till att ventilationen fungerar ordentligt. Nu kolla utsidan av montern för att upptäcka om någon av färgen har lagt sig på golvet, tak eller andra föremål i garaget. När allt har visat sig fungera korrekt, kommer du då redo att sätta på din första coat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83909.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.