Hur air condition en bil utan att använda luftkonditioneringen

De flesta människor är vana att luftkonditionering överallt de går. Men eftersom du använder luftkonditioneringen i bilen leder till mindre effektiv gas körsträcka, kan det vara värt att sträva efter att se om du kan Air Condition din bil utan att använda luftkonditioneringen. Instruktioner
1

Park i skuggan när det är möjligt, och placera bilen så att solen inte lyser direkt i din främre vindrutan. Du kan överväga att flytta bilen halvvägs genom dagen eftersom solen rör sig, för att hålla den borta från direkt solljus så mycket som möjligt.
2

lämna windows öppen bara en spricka på båda sidor om fordon för att möjliggöra gränsöverskridande ventilation.
3

Sätt ett solskydd i vindrutan på din bil för att blockera solen.
4

Öppna takluckan om du har en, eller bara rulla fönstren ner när du först komma igång att flytta den varma luften ut ur bilen och skapa en bris. Vända bilen ventilerna till frisk luft och använda fläkten för att öka dess kylförmåga.
5

Försök att resa tidigt på morgonen eller efter solnedgången när det är naturligt kallare ute. Undvika rusningstrafik kan du hålla sig i rörelse och utnyttja vinden för att kyla din bil utan luftkonditionering.
6

Överväg att ha bilens fönster tonade. Detta kommer att kosta dig några pengar i förskott, men du kommer att belönas med en svalare bil. Beroende på vilken nyans du väljer, inte bara är värmen blockerad ut till en viss grad, men också håller dig säker genom att blockera en stor andel av ultraviolett strålning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94885.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.