Hur man gör en plattform säng i mitt lilla pick up

Oavsett storleken på din pickup, är det möjligt att sätta in en säng för att skydda ytan. Detta gör att du kan använda din pickup för att transportera fler objekt, och kommer också att öka eftermarknaden värdet av din lastbil. Tillämpa en säng liner kommer att innebära att du helt enkelt kan måla insidan av flaket, och det kommer inte att kräva någon teknisk kunskap för att göra det. När du har belagts din lastbil säng, behöver du bara vänta på att pälsen att torka innan processen är klar. Saker du behöver
Bed liner måla
Aceton
Maskeringstejp
Rag
Handskar
Måla Paintbrush rulle
(tillval) katalog Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

bort bakluckan på din bil, och ta bort den från det område där det kan bli befläckade med färg. Rengör botten av lastbilen med hjälp av trasor och lite vatten, och sedan sand ner för att ta bort all överbliven smuts eller fett.
2

Mask områdena lastbilen som du inte vill vara belagda med linern färg. Också placera maskeringstejp över dräneringshål i pickup sängen. Torka hela pickup sängen med en aceton-indränkt trasa. Låt det torka.
3

Måla måla sängen liner på pickup med rollern. När hela bädden har täckts, använd pensel för att röra upp några områden som kan ha missat. Paint insidan av bakluckan på samma sätt. Låt färgen torka i fyra timmar, och upprepa om så önskas. Låt andra pälsen att torka över natten, och kolla bakluckan är helt torr innan du sätter den. Din pickup har nu en plattform säng som är tålig och skyddad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85559.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.