Hur man målar Teardrops på din bil

En unik lack kan göra ditt fordon sticker ut i mängden. Riv eller regn släpp former kan användas i ett antal olika sätt, till exempel att göra det ser ut som om det regnar på sidorna av din bil (du kan även göra "stänk" som kommer från varje droppe där den slår). Tear droppar är väldigt lätt att göra, och du behöver inte vara en konstnär för att göra det. Saker du behöver
Paint
Airbrush maskin
Maskeringstejp eller stencil papper
Pen
Utility kniv eller mattkniv
Klarlack
Visa fler instruktioner

1

Design tår du vill använda. Om du inte känner dig bekväm ritningen frihand, kan du skriva ut en bild på en tår falla från din dator.
2

Skär tår falla ut då placera papperet målartejp eller stenciling (något klibbig) papper.
3

beskriva formen av brottet på klibbigt papper.
4

Använd en mattkniv eller mattkniv för att skära ut tår former utan att ta bort skyddspappret från den självhäftande papper.
5

Ta bort skyddspapperet från ett hörn av papperet när du är klar klippa ut mönstret och försiktigt hålla det till den del av bilen som du vill måla. Efter att se till att det är smidigt med några rynkor eller luckor, sakta skalas av underlaget medan du trycker på stencilen till bilen samtidigt.
6

Täck någon del av bilen som du inte vill ha målade .
7

Använd din airbrush maskin för att måla droppar valfri färg. Om du sprayar rakt på dropparna medan långsamt flytta från sida till sida från 18 inches bort, kommer färgen vara tjock och jämn. För en fade effekt, stå parallellt med bilen ca 18 inches bakom schablonerna och rikta sprayen i en vinkel. Den sida som är närmast dig kommer att vara mörkaste stunden sidan längst bort blir lättare, vilket ger effekten av blekning i det primära lacken. Om du står längre bort och använda en annan färg, kommer du att ha en skiktad fade effekt.
8

Vänta tills färgen har torkat så kolla färgen jobbet. Du kan hitta effekten alltför subtil så måla det igen om det behövs. När färgen är torr, ta bort schablonen. Glöm inte att använda en klarlack beskyddare eller en täckfärg för att skydda din nya lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84239.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.