Kan du sätta K & N luftfilter på en dieselbil ?

Dieselbilar har varit populära i Europa i år på grund av sin hållbarhet och utmärkt bränsle körsträcka . Försök från amerikanska biltillverkare att konvertera bensinmotorer till dieslar i slutet av 1970 och början av 1980 har syrade många amerikaner på dieseldrivna personbilar , men tekniken har visat sig framgångsrik i lastbilar och fullstora skåpbilar . Med den senaste tidens stegring i bensinpriser , är dieseldrivna bilar redo att göra en comeback . Forskning

Det första steget i att installera ett K & N filter på din dieselbil är att avgöra vilka filter som är rätt för just din applikation . Besök K & N : s hemsida ( se Resources nedan ) . Där kommer du att kunna söka efter märke, modell och motorstorlek att se om K & N för närvarande gör ett luftfilter för ditt fordon . Du kan beställa filtret direkt från websidan , eller du kan använda K & N hitta återförsäljare för att hitta en lokal återförsäljare .
Installation på en 1998 Volkswagen Jetta TDI

K & N luftfilter är en direkt ersättning för beståndet luftfilter i bilen , vilket innebär att de kräver inga speciella ändringar . I dieseldrivna fordon som Volkswagen TDI , helt enkelt bända bort fjädern som fäster locket luftrenaren till basen , och lyft upp locket ur vägen . Dra det gamla filterelementet ut och ställa in K & N filter i dess ställe. Stäng luftfilter locket och sätt tillbaka fjäderklämmorna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83318.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.