MINI Cooper Project

MINI Cooper - med sin kompakta storlek , en prestanda motor och sportigt utseende - är en bra kandidat för särskilda projekt för att lägga till tillbehör och alternativ för att ge det en ännu mer distinkt utseende . Tillbehör

eftermarknaden tillbehör för att klä upp en MINI Cooper är riklig och kan ställa bilen bortsett från andra Minis på vägen . Tillbehör intervallet från toppning taket med en Union Jack -grafik i en nick till sina brittiska rötter ( även om BMW - ägda Mini 2011 är baserad i Tyskland ) eller speciella fälgar som innehåller nödgångsegenskaper med förstärkta sidoväggar som tillåter föraren att nå hastigheter på upp till 50 mph på en punktering .
Fabriksoptioner

för ägare seriösa om en MINI Cooper projekt som kommer att ge sin bil på bästa prestanda , är en djupare ficka nödvändigt. Ägare kan beställa fabrikstillval inte tillgängliga från eftermarknaden delar leverantörer . Supplemental krom - eller satin black - färdiga strålkastare finns som styrs av helljuset strålkastarna .
Säkerhet och prestanda

MINI erbjuder en Getrag sex - växlad manuell växellåda för bättre kontroll av motorn och för överlägsen bränsleeffektivitet . Säkerhet inkluderar BMW Dynamic Stability Control för att begränsa gungning och Dynamic Traction Control , där bilens dator ingriper om bilen glider in en sladd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96229.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.