99 Taurus Keyless Entry Felsökning

Ford nyckellösa system tillåter ägarna att driva sina fordon makt låser från upp till 30 meters avstånd, vilket gör fumlande för att hitta rätt nyckel på din nyckelring ett minne blott. En fungerande nyckellösa låssystemet kan lägga en nivå av bekvämlighet för din 1999 Ford Taurus, medan en dåligt fungerande nyckellösa låssystemet kan vara en oändlig källa till frustration. Felsök keyless inresa fjärrkontrollen för din 1999 Ford Taurus för att få det nyckellösa systemet att fungera igen. Instruktioner
1

Kontrollera att tändningen av din Ford Taurus är i läge "Off" innan du försöker använda din keyless inresa fjärrkontrollen. Den keyless inresa Funktionen kan inte nås om tändningen är i "Acc" eller "On" läge.
2

Byt batteri i keyless inresa fjärrkontrollen. Sätt spetsen på en optisk-storlek platt skruvmejsel in i sömmen på sidan av fjärrkontrollen. Arbete skruvmejseln fram och tillbaka tills de två halvorna av den avlägsna separat. Ta bort det gamla batteriet och ersätt det med ett nytt CR2032 litiumbatteri. Rikta in de två halvorna av fjärrkontrollen och tryck lätt att knäppa ihop dem.
3

Kontrollera fjärrkontrollens batteri kontakter för korrosion. Öppna keyless inresa fjärrkontrollen som beskrivs i steg 2 och ta bort batteriet. Rengör eventuella korrosion från batterikontakterna med en bomullstuss som har doppats i vinäger. Torka bort vinäger rester med en ren servett innan du byter batteri och hopsättning fjärrkontrollen.
4

återsynkronisera keyless inresa fjärrkontrollen till din Ford Taurus. Sätt in nyckeln i bilens tändning cylinder och växla fram och tillbaka mellan "Off" och "Run" i denna ordning: "Off", "Kör", "Off", "Kör", "Off", "Kör" "Off", "Kör", "Off", "Kör", "Off", "Kör", "Off", "On", "Off", "Kör". Vänta på makt lås till cykeln. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen för att synkronisera den med fordonet. Vrid tändningen till läge "Av" för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95598.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.