Hur får man fler hästkrafter i en 2001 Cobra Mustang

Det finns tre olika modeller i Fords Mustang lineupen: den ekonomiska V6, kraftfull GT och vördnadsbjudande Cobra. Till skillnad från V6 och GT-modellen Mustangs, kommer Mustang Cobra från fabriken med en kompressor. Medan Mustang Cobra redan utför på en extremt hög nivå, är det möjligt att utvinna ännu mer hästkrafter från Mustang med tillägg av ett fåtal relativt billig bolt-on uppgraderingar. Ändringar i Cobra avgassystem, kommer luftintag och elektronisk styrenhet resultera i en märkbar hästkrafter vinst. Saker du behöver
Aftermarket luftintagssystem
Performance avgassystem
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en prestanda chip till Cobra elektroniska styrenheten. Föreställningen chip kommer att förändra den programvara som är ansvarig för motorns funktioner så mer hästkrafter skapas. Vissa eftermarknaden marker höjer maxgränsen och ändra bränsle och tändning kartor för förbättrad prestanda.
2

Ersätt den befintliga avgassystemet med en ännu bredare diameter prestanda systemet. Eftermarknaden systemet kommer att öka hästkrafter produktionen genom att öka flödet av avgaser från motorn och minska den totala mottryck i avgassystemet. Förutom att lägga till mer hästkrafter, kommer eftermarknaden systemet ger Cobra en ännu mer aggressiv ton avgasljud.
3

Ändra Cobra luftskåpet genom att installera en eftermarknad tilluft som kommer att öka hästkrafter genom att möjliggöra ett ökat flöde av kall luft in i motorn. Detta sker genom användning av mindre restriktiva luftfilter och större diameter rör. Förutom att lägga till extra hästkrafter, kommer eftermarknaden luftintaget förbättra Cobra bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85635.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.