Nova Custom License Plate Idéer

Nova Southeastern University erbjuder ett program som tillåter dig att byta ut din nuvarande Florida registreringsskylt med NSU specialitet plattan, som har Nova nya logotyp skolans anda. När du byter din gamla registreringsskylt med en Nova specialitet registreringsskylt, kan du också uppgradera till en egen fåfänga platta för en liten extra kostnad. Med lite kreativitet, Nova anpassade registreringsskyltar kan du visa Shark stolthet och göra ett personligt uttalande. Visa Shark Spirit

Ett tydligt sätt att visa Shark anda är att lista SHARK på din Nova beställnings registreringsskylt. Du kan kombinera bokstäver SHARK med siffror som är meningsfulla för dig. Till exempel kan du använda SHARK och året eller de två sista siffrorna i året, när du tog examen. Du kan prova SHARK och numret du hade när du spelade college sport. Du kan kombinera SHARK med andra bokstäver, t.ex. dina initialer. Eftersom det är en så självklar favorit, måste du vara kreativ med siffror och avstånd om du ska använda SHARK.
Annonsera din nuvarande karriär


Din NSU utbildning har förberett dig för din nuvarande karriär. Plattor som IMANSUMBA (jag är en NSU MBA), NSUDOC (NSU läkare, om du var i NSU pre-med-programmet) eller NSUPHY6 (NSU fysik, om du läste fysik) är smarta sätt att marknadsföra ditt nuvarande yrke. Oavsett vilken karriär du har valt, kan du använda I (I) M (am) NSU i kombination med andra bokstäver och siffror för att indikera den skola du examen från samt ditt yrkesval.

Zazzle.se Tjäna Studieavgifter Skämt

Kostnaden för undervisning vid NSU och andra eftergymnasiala skolor fortsätter att skjuta i höjden. Om du har examen med en tung skuldbörda, kommer en skylt som NSUIMBROK (NSU jag pank) föra leenden i ansiktena på andra bilister. Plattor som NSU IOU (NSU jag är skyldig dig), IONSU20K (jag är skyldig NSU $ 20.000) kan också uttrycka dina känslor på ett humoristiskt sätt.
Display personliga känslor

registreringsskylt som läser ILUVNSU (jag älskar NSU), eller NSUPOWER (NSU Power) kan visa den nära koppling som du känner för din alma mater. Du kan kombinera ILUV (jag älskar) med många NSU teman och minnen från din tid på campus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85600.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.