Hur man installerar Xentec HID på en WRX

"Xentec" är ett varumärke av HID lampor som kommer i många färgtemperaturer och "WRX" är en Subaru Impreza sportbil modell. HID ljus konverteringar är vanligt eftersom de ger ökat ljusflöde och lägre strömförbrukning. Installera en Xentec HID ljus kit på en Subaru Impreza WRX är ungefär samma som HID installation på någon bil. Dock måste du ta itu med strålkastarhuset att säkerställa optimal Xentec HID prestanda. Saker du behöver
Skruvmejsel
eltejp slipsar
Plast
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Lyft wrx huven och ta bort befintliga strålkastare lökar. Skruva vardera med en en-8-1-kvarts varv åt vänster. Ersätt dem med Xentec HID lampa och sockel montage. Vänd varje Xentec HID enhet upp till ett kvarts varv medsols för att låsa ljuset i projektorns hölje.
2

Fäst strålkastare kabeln till lampan basen, och anslut den andra änden till lämplig kontakt på varje förkopplingsdon. En ballast styr varje strålkastare församling.
3

anbringa förkopplingsdon till en metallyta inom WRX motorrummet med hjälp av dubbelhäftande tejp eller plast zip. Placera ballast bort från WRX motor värmekälla och så nära strålkastarhuset som möjligt.
4

Anslut kabeln från varje Xentec ballast till hopskruvningsjobbet på varje batteri terminal. Den negativa /jordkabel av kabeln ansluts till spännskruven på den negativa batteripolen. Den varma eller pluskabeln ansluter till spännskruven på den positiva batteripolen. Använd skruvmejseln för att lossa och dra åt varje skruv.
5

Sätt ett relä mellan varje ballast och bilens batteri om så önskas. Reläet drar ström från batteriet till aggregera strömstöt som behövs för att antända HID lampor. Reläet administrerar kraftflödet vid en lägre spänning för att upprätthålla en stabil HID belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87461.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.