Så ta av krängningshämmare Länkar på en Jeep Wrangler

Den krängningshämmare på din Jeep Wrangler håller kroppen av fordonet från vajande samtidigt hörn. Den krängningshämmaren hämmar artikulation medan off-road. Den krängningshämmaren tillåter inte suspensionen att komprimera och utöka som den är konstruerad. Detta kan orsaka däcken för att lämna marken medan off-road, och därigenom skapa en farlig situation. Om du kör din Jeep off-road, kan du ta bort krängningshämmare länkar för bättre grepp och kontroll. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Socket Ratchet
ställa
Buntband (2)
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på krängningshämmaren på framsidan av Jeep. Baren löper parallellt med den främre axeln och ligger direkt under plastskyddet på främre stötfångare med "Jeep" stämplat på den. Leta gungning länkar stångände som förbinder krängningshämmaren till axeln.
2

Leta monteringsbultarna och spraya dem med genomträngande vätska för att underlätta borttagningen.
3

bort skruvarna som håller fast krängningshämmare länkar till axeln med en spärr och uttag. Det finns en bult på varje sida.
4

Ta bort muttrarna på toppen av länk med en spärr och uttag. Dra länkarna bort från fordonet.
5

Knyt krängningshämmare med buntband för att undvika att krängningshämmaren studsar runt medan du kör. Fäst en tråd slips på vardera änden av krängningshämmaren. Detta håller krängningshämmare säker i alla lägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84819.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.