Så monterar du ett Rhode Gear Bike Rack

Cykla är en rolig , hälsosam sport som kan avnjutas oavsett din ålder . En del av tjusningen med cykling är att kunna utforska nya områden , av vilka vissa kommer att kräva dig att dra din cykel med bil . Ett säkert och effektivt sätt att dra din cykel är med en Rhode Gear cykelställ som passar på baksidan av din bil . Montering dessa ställningar kan verka komplicerat , men det behöver inte , eftersom de är faktiskt ganska enkel att använda . Instruktioner
1

Skruva loss de gula rattarna på sidorna av gallret en aning så att du kan flytta rack armarna upp och ner . Justera armarna så att racket får plats på baksidan av bilens bagageutrymme eller kombi . Skruva låsrattarna tillbaka på plats efter att du har konfigurerat racket .
2

Se till raka armar som kommer att hålla din cykel är horisontell eller något över . Haka de breda krokar med korta nylonband till toppen av din lucka eller trunk nära bakrutan . Haka de breda krokar med långa nylonremmar på undersidan av stötfångaren på bilen antingen på ramen eller unibody . Haka de smala krokar med korta nylonband till endera sidan av din stam eller kombi lock .
3

Pull på varje rem , dra ner dem och låsa dem på plats med bandet klämmor ( bifogas till nylonbanden ) . Kontrollera och se till att racket inte flytta eller flytta . För att använda rack , skjut din cykel översta röret över det raka armar och säker i PVC klämman fastsatt på armen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83094.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.