Hur man förbättra resultatet av en Honda Accord

Honda Accord har varit i produktion sedan 1976 och säljs över hela världen. Den Accord började som låga utsläpp, bränslesnål bil och var den första japanska bilen som ska byggas i USA Ursprungligen en midsize bil, är den nordamerikanska versionen nu en full-size bil. Även om det inte ursprungligen utformats med fart och kraft i åtanke, kan du lägga hästkrafter till motorn med ett par after-sales modifieringar. Saker du behöver
Performance Parts
specialverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ändra systemet fabriken avgassystem för en prestation en som driver ut luften mer effektivt och gör inte tillåta återflöde av varm luft, vilket kan förorena motorn. Byte av ljuddämpare till en med större diameter gör att luften kan strömma ut snabbare, vilket innebär att motorn blir svalare och därmed har möjlighet att skapa mer makt.
2

Byt ut standard luftfilter med ett högt flöde version som öppnar upp för att släppa in mer luft i motorn och öka förbränningen av bränslet. Du bör kontrollera luftfiltret regelbundet ändå och byt ut den om det ser smutsigt, så uppgradera till en prestanda filter istället för en vanlig man.
3

Install prestanda tändstift för att ge motorn en bättre start från det ögonblick motorn vevas. Precis som luftfiltret, ska tändstiften kontrolleras regelbundet (varje månad) så om de behöver förändras, lägg i prestanda och kära snarare än standard.
4

Installera en prestanda chip som omedelbart ökar kraften på din motor genom att automatiskt justera luftflödet och bränsleförbrukningen utan också möjliggör nedladdning av ytterligare modifieringar vid en senare tidpunkt. Programvaran kan vara lite komplicerat dock, så det är kanske ett jobb bäst avgörs av de yrkesverksamma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85513.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.