Saker som behövs för att måla en bil

Måla en bil är en komplicerad process. Det finns många olika resurser som krävs för att måla en bil. Dessa material kommer i maskin, verktyg, färg och skydd former. När du har allt på sidan är det lättare att slutföra jobbet effektivt och professionellt. Dessa verktyg gör att måla en bil mycket lättare. Maskiner

Flera maskiner är nödvändiga för en professionell lack på ett fordon. En sandbläster är ett mycket viktigt verktyg som tar bort all gammal färg och kan också delvis slipa ytan av fordonet. En polermaskin eller handhållen slipmaskin kommer att göra det lättare att slipa hela ytan av fordonet. För målningen processen, är en färg spruta eller airbrushing pistol nödvändigt att applicera färgen jämnt och i tunna skikt. I kalla områden eller regioner där luftfuktigheten är hög, är en accelerator ett underbart verktyg för att öka torktiden för lacken mellan skikten. Addera Verktyg

De verktyg som du välja för att måla en bil kommer att påverka kvaliteten på lack. Du behöver sandpapper för att slipa ytan av bilen, spackel för att fylla i några låga fläckar eller hack i ytan av fordonet, maskeringstejp avsnitt-off delar av fordonet och för att täcka upp ytor som du inte vill måla, rostskyddsmedel spray för att förhindra rost uppstår på metallen och ett block slipmaskin för hand-slipning. Alla dessa verktyg krävs för att producera en ren och jämn yta för målning.
Paint

Flera olika former av färg gå in i professionell kvalitet på en måla jobb. En guide coat är en typ av färg som målas på ytan av bilen efter slipning och före fyllning. Guiden pälsen hjälper till att identifiera ojämnheter på metall som behöver mer slipning eller fyllning. En högkvalitativ primer kommer att förbereda ytan för målning och kommer att se till att färgen inte chip eller skal lätt. Färgen som du köper bör innehålla ett lågt VOC rating och bör inte vara det minst kostsamma måla tillgängligt. Dyrare färger är oftast bättre kvalitet. Du behöver också en thinner att använda inuti pistolen för att säkerställa jämn täckning över bilen.
Skydd
p Det är viktigt att skydda kroppen under målning. Bär nitrilhandskar att skydda händerna från kemikalier och färg. Bär alltid ögonskydd i hela processen att måla bilen. Hörselskydd är också tillrådligt under maskinens användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84713.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.