Hur man installerar en 3,5 tums Ljuddämpare Ljuddämpare

En 3,5-tums ljuddämparen ljuddämparen sitter på änden av en ljuddämpare i syfte att förbättra ljuddämpande funktion av ljuddämparen. Ljuddämparen minskar storleken på den utgående hålet av ljuddämparen, och därigenom minska bruset. Du kan köpa en ljuddämpare ljuddämpare på de flesta auto butiker eller via online försäljare. Räkna installationsprocessen att ta mindre än 15 minuter. Saker du behöver
Borrmaskin
ljuddämpare ljuddämpare monteringssats
Skruvmejsel
Soap
Vatten
pappershanddukar
Marker
Visa fler instruktioner

1

Rengör spetsen på ljuddämparen med tvål, vatten och pappershanddukar.
2

Kontrollera om ljuddämparen spetsen har små hål för att installera en ljuddämpare ljuddämpare. Om det finns, fortsätt till nästa steg. Annars placera ljuddämparen inuti ljuddämparen dricks. Markera hålen i ljuddämparen på ljuddämparen spets med din markör. Ta bort ljuddämparen. Sätt i borr tillhandahålls i ljuddämparen ljuddämparsats på din borrmaskin. Borra hål i ljuddämparen spetsen där du placerat hållpunkter.
3

Placera ljuddämparen ljuddämparen inuti ljuddämparen dricks. Rikta in hålen på ljuddämparen spets med hålen i 3,5-tums ljuddämparen ljuddämpare. Sätt i bultarna som i ljuddämparen ljuddämparsats i hålen. Dra åt dem på plats med en skruvmejsel.
4

Slå på din bil. Kontrollera att ljuddämparen ljuddämparen inte skramlar. Om den gör det, dra åt skruvarna för ljuddämparen spetsen vidare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85504.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.