Hur Wire Trailer lampor för en Ford Arrowstar

Fords Aerostar minibuss var bland den första generationen av minibussar, som tillverkas från 1986 till 2005. Byggd på en lätt lastbil ram, snarare än bilen ram av många av sina konkurrenter, var Aerostar en bra kandidat för ljus dragande. För att dra en släpvagn lagligt och säkert, måste dock Aerostar en kabeldragning uppgradering som möjliggör anslutning av lamporna på baksidan av varje släpvagn. Lyckligtvis många eftermarknaden alternativ tillåter Aerostar ägare att utnyttja sina bilens befintliga bakljus kablage för ca $ 20 to $ 30. Saker du behöver
skruvmejsel skiftnyckel
Socket och Hylsnyckelsats
T-kontakt för Ford Aerostar
4-polig släpvagn ljus sele Elektriker
tejp
Visa fler instruktioner

1

Öppna Aerostar luckan och lyft grinden. Dra tillbaka mattan bakom en av bakljus och fortsätta dra tills baksidan av lampor och objektivet är exponerade.
2

Lokalisera kablaget som ansluter bakljusen till bilens ledningar. Koppla ledningarna genom att dra selen isär.
3

Anslut ena änden av T-kontakten i bilens ledningar. Anslut bilens baklyktor tillbaka i den andra änden av T-kontakten.
4

Hitta en närliggande skruv eller bult fastsatt i fordonets kaross eller ram och ta bort genom att vrida moturs. Slip metall öga T-anslutningens ledningar genom skruven eller bulten och ersätta den genom att vrida medsols tills den sitter ordentligt mot kroppen eller ram.
5

Tvinna exponerade gröna trådarna på T- anslutning till den gröna kabeln på 4-poliga kontakten. Vira samband med en 2-till-3-tums bit av elektriker tejp.
6

Upprepa steg 5 för varje återstående gula, bruna och vita trådar.
7 < p> Byt Aerostar interiör mattor och plast kåpa. Trampa ner bromsen och kontrollera blinkers i båda riktningar för att säkerställa en komplett krets för alla lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86701.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.