Hur ansluter jag Diablo Predator till en bärbar dator U7170?

Den DiabloSport Predator U7170 är en flash-mottagare som kan användas för att programmera processorn i ett fordon. Omprogrammering CPU kan öka kraften och effektiviteten av fordonets motor, vilket i sin tur resulterar i prestanda ökar. Användningen av en tuner är särskilt effektiv med ett fordon som har haft eftermarknaden modifieringar installerade. Den DiabloSport Predator U7170 kan anslutas till en dator, som låter dig ladda ner egna låtar och uppdatera firmware för enheten. Saker du behöver
Seriell kabel
AD /DC nätadapter
Seriell kabel-till-USB-adapter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Anslut datorn och tunern genom att fästa ena änden av den seriella kabeln till varje enhet. Om din dator inte har en lätt tillgänglig seriell port, kan en seriell-till-USB-omvandlare användas. Om du använder en seriell-till-USB-omvandlare, bara att ansluta den fria änden av den seriella kabeln till omvandlaren och anslut sedan den andra änden av omvandlaren till en ledig USB-port på datorn.
2 < p> Starta DiabloSport Downloader programmet som kommer med tunern. Om du inte redan har installerat det här programmet, måste du installera det genom att sätta in skivan i skivenheten och följa anvisningarna på skärmen. Standardplatsen för detta program genväg är i startmenyn.
3

Anslut mottagaren till ett eluttag med hjälp av AC /DC-adapter. Du kan också ansluta mottagaren till din bil med hjälp av en OBDII connecter. När tunern är ansluten och påslagen, kommer radion programvara du laddat i steg 2 detekterar automatiskt radion efter en kort tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84553.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.