Hur man bygger en VW Drag Car

Motorns rytande, är däck-brännande effekt av en dra bilen inte utom räckhåll för en Volkswagen Beetle. Det finns brett utbud eftermarknaden modifieringar som kan göras för att anpassa en VW i en dragrace bil. Byt ut motorn och däcken, modifiera avgassystemet, rekonstruera kroppen, sänka fjädringen, och på nolltid, kommer bilen vara i racing skick. Du är bara några ändringar från att ha din egen VW dragster. Instruktioner
1

modifiera motorn genom att installera en kompressor eller turbo. Högpresterande eftermarknaden tillägg som superchargers och turboladdare är nödvändiga för att öka hästkrafter på en drag bil, och detta gäller särskilt för en Volkswagen. Den turboladdare ökar motoreffekten genom att öka luftflödet som blåses genom förbränningsrummen i motorn, vilket gör att bränslet brinner snabbare och ökar motorns hästkrafter.
2

Ändra upphävandet av Volkswagen genom att sänka den och byta lager chocker med förbättrade högpresterande absorbenter racing chock. Detta kommer att sänka bilens tyngdpunkt, öka hantering kapacitet och göra den mer aerodynamisk. Det gör även utseendet mer aggressiv. Den jämnare attraktionen, desto lättare är det för bilen att upprätthålla en stadig knuff framåt, slutligen göra bilen snabbare i frontlinjen.
3

Byt ljuddämparen och avgassystemet med en eftermarknad avgassystem. Efter marknaden högpresterande ljuddämpare och avgassystem kan köpas från en bil tillbehör butik som Mopar.
4

Förbättra utseendet på bilens kaross och aerodynamik med ett bodykit. Besök en webbplats som Andys Auto Sport eller R & R Racing och bläddra igenom de olika mönster som de har för din VW-modellen. Ändra bilens kaross kan handla om allt från att lägga till en frontspoilern, eller en ramluft huva, att lägga en grund effekter kit. Dessa modifieringar ger också fler hästkrafter genom att öka ytterligare luftflöde till motorn.
5

Byt ut lager däck mönsterdjup gata med högpresterande slicks dragracing. Dessa däck är standard för dragracing. De är bredare, lite för lågt och plattare för att ge bättre dragkraft mellan bilen och banan. Detta kommer att ge bilen med förbättrad acceleration.
6

Installera en brandsläckare och bur. Detta är en vanlig säkerhetsåtgärd för varje drag bil. Ingen dragrace bil är komplett utan en bur och brandsläckare. Även de dra bilar bara konstruerade för showen bör förses med dessa ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84788.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.