Hur man bygger ett flak för Pickup Truck

Pickup lastbilar med platta sängar kan tjäna en mängd olika ändamål. Platta sängar ger föraren ett antal alternativ när det gäller hala saker. Platta sängar är lätt att bygga om lastbilar och är ett bra alternativ om din bil har en rostig eller skadad säng. Följ denna plan att bygga en platt säng för din pickup. Saker du behöver
1 av 4 behandlat virke bordläggning Sida 2 av 4 behandlat virke
6 tum lång 3/8 tum eftersläpning bultar Sida 3 tum lång 3/8 tum eftersläpning bultar
Saw
Drill
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla säng från lastbilen. Skjut under pickup säng och lokalisera I bultarna som håller flaket på ramen. Använd spärrfunktion set för att lossa dessa bultar och koppla elledningar för svans ights. Har några vänner hjälpa till att lyfta säng gratis av lastbilen.
2

Bestäm måtten på ditt flak genom att mäta på utsidan av fender brunnar på flaket och genom att mäta längden på sängen från baksidan till framsidan. Du kommer att behöva bygga en fyrkantig metallram med dessa dimensioner.
3

Skär fyra bitar av plåt för att matcha de mått du tog i steg 2. Svetsa eller bult ramen tillsammans till en rektangel, komma ihåg att den bakre delen av ramen kommer att hålla baklyktor. Lay bordläggningen på ramen och skruva ändarna av plankorna på ramen med de korta eftersläpning bultarna.
4

Bolt plankorna sida vid sida tills du har skapat en solid däck styrelser. Har ett par vänner hjälpa dig att lyfta denna ram på lastbilen ram. Återigen, glida under lastbilen och lokalisera sängen kvarstad på bilramens. Använd den bifogade filen området som en guide för att borra hål i träplankor. Släpp 6-tums långa eftersläpning bultarna genom hålen i trädäck och dra ner till lastbilen ram.
5

Montera bakljus på baksidan av flak med hjälp av medföljande hårdvaran att bulten lamporna på bordläggningen. Anslut kabelstammen och kontrollera att belysningen fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82980.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.