Hur man installerar en Sliding Rear Window

En glidande bakrutan är en stor sak att ha i en pickup. Öppna det kommer ge välbehövlig luftcirkulation och skydda förare och passagerare från överhettning. Sliding bakruta kan också ge bekväm tillgång till sängen av pickup truck, och ta bort "myra under lupp" effekt som orsakas av de obarmhärtiga solstrålarna kommer genom massivt glas. Saker du behöver
Sliding bakrutan enhet
Rope
Vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Skär packningen kring aktuella bakrutan på hytten utvändigt med en vass kniv. Upprepa proceduren på packningen som finns på det inre av hytten. Placera en assistent i lastbilen säng för att se till att fönstret inte faller.
2

Tillämpa ett fast tryck på glaset inifrån hytten. Det kommer att dyka upp i fönsterkarmen. Ställ in fönstret åt sidan. Ta bort eventuella bitar av packningen fastnat på fönsterkarmen. Rengör fönsterkarmen med en butik trasa för att avlägsna smuts.
3

Håll nytt fönster upp till fönsterkarmen för att säkerställa att det kommer att passa. Stoppa repet i de viktigaste tätningsspår i nytt fönster s packningen. Repet bör helt omge nytt fönster, med något överskott. Se till att det finns tillräckligt med överskott i båda ändarna av repet för att möjliggöra för ett fast grepp.
4

Klättra i sängen av lastbilen med en assistent. Placera det nya skjutbara fönster i fönsterramen så att överskottet repet är inne i hytten. Assistenten bör fortsätta hålla fönstret för att se till att det hålls på plats. Ange hytten. Grip ena änden av repet. Dra i repet. Linan kommer att dra nytt fönster korg i fönsterkarmen, säkra glaset. Fortsätt att dra i repet runt fönstret tills repet är helt gratis och packningen är säker. Se till att packningen är tätad på utsidan och insidan av ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87097.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.