Hur man installerar kallt luftintaget i en Lancer ES

Mitsubishi Lancer ES normalt inte ses som en prestation maskin, men det finns fortfarande några uppgraderingar du kan göra till 4 cylindrig motor för att öka prestandan lite. En av de mer populära uppgraderingar är det kall luft intag. Denna eftermarknaden intag leder in kall luft från utsidan av motorrummet och skjuter den in i motorns intag ventil. Som ett resultat av motorn svalnar snabbare, vilket ökar hästkrafter och vridmoment. Saker du behöver
Wrench
hylsmejsel
Kall luft intag
Visa fler instruktioner
1

Vrid Lancer motor och koppla bort negativa batterikabeln från Lancer batteri. Använd skiftnyckel för att lossa batteriets anslutningskabel och helt enkelt dra ut den.
2

bort slangklämmorna runt inloppet och slangar vakuum som leder till motorn med en skruvmejsel. Unbolt box stock luften från Lancer spjällhuset.
3

Dra sensorns lufttemperatur ur lager luft rutan och låt den vila på motorblocket. Dra rutan lager luft ut ur fordonet.
4

Anslut kall luft intag inlopp slang till motorns inloppsventilen och fäst den med en slangklämma. Anslut givaren lufttemperatur tilloppsslangen genom att placera sin gummiskyddet i kallt luftintaget sensor port och trycka på sensorn i mitten av genomföringen.
5

Bolt kylan luftintaget på gaspådrag kropp med hjälp av harskramla set. Anslut koniska luftfiltret den lägsta änden av intaget slangen och fäst den med en slangklämma. Anslut batteriet kabeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85462.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.