Hur du skapar din egen registreringsskylt

Personliga registreringsskyltar brukade vara domänen för de rika och berömda, men dessa dagar kan vem som helst skapa en platta anpassad till deras behov. Vare sig du är ute efter att UTBASUNERA ditt namn, ditt företag eller en hobby på din bil eller van nummerskylt, kan det göras över internet i några enkla steg. Instruktioner
1

Bestäm vilken bil du vill skapa en registreringsskylt för. Det kan vara en personlig bil eller motorcykel eller ett företag fordon som du äger. Mest bil och van registreringsskyltar använda standard horisontella formatet nummerskylt, medan motorcyklar och några skåpbilar och bilar använder kvadratiska format. Det är viktigt att bära formatet i åtanke om du stava saker ut för att säkerställa att din personlig registreringsskylt vettigt när den är tryckt.
2

Bestäm vad du vill säga på nummerplåten. Du kan försöka att stava ut dina initialer, ett smeknamn, ditt företagsnamn eller en fras. Vanliga namn och initialer är det svåraste att hitta, eftersom de är de mest eftertraktade. Detsamma gäller för initialer ensam. Skapa namn eller fraser som innehåller siffror för att representera några av de brev som D3B eller J1LL blir något lättare att hitta eftersom registreringsskyltar består av bokstäver och siffror.
3

Sök efter din valda nummerplåt. Driver and Vehicle Licensing Agency hemsida, som utfärdar de juridiska dokument som rör förändringar av nummerplåten, erbjuder en personlig service nummerskylt. Du kan behöva prova variationer på nummerskylten du vill skapa tills du hittar en som är tillgänglig att köpa.
4

Köp din nummerskylt. Du kommer att betala avgiften för att köpa nummerplåten och en avgift för att registrera det, vilket är ca £ 70 och ger dig rätt att använda plattan på en bil som är registrerad på ditt namn eller namnet på en person som du nominera om antalet Plattan ges som en gåva. Denna registrering löper ut efter sex månader, då du måste betala en avgift för att registrera nummerplåten igen om du fortfarande vill använda den.
5

Har nya registreringsskyltar gjorda för din bil. När din nya nummerplåt är registrerad, kommer DVLA skickar du ett Certificate of Rätten om att du är juridiskt tillåtet att använda plattorna. Du kan sedan gå till ett garage eller webbplats för att få nya gjorda plattor.
6

Registrera din nya registreringsskylten på din bil. För detta måste du skicka bilens V5 loggbok, ett giltigt skatt skiva, försäkringsbevis och MOT till DVLA med registreringsnumret plattan dokument.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84232.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.