Hur man tar bort en antenn från Bilglas

Den traditionella radioantenn är en lång stång som sträcker sig upp i luften , fäst antingen den främre eller bakre stänkskärmen på en bil . Mer sofistikerad design från tillverkare inkluderar en utdragbar antenn som visiret kan fällas inne i en liten bostad som ligger på ytan av fender . En ännu mer avancerad design är en antenn som är integrerad in i glaset av bilen . Medan praktiskt , kan dessa antenner skadas med tiden på grund av oavsiktlig skada . Vanligtvis händer som ett resultat av något som skrapar mot antenn, som vanligtvis är fäst vid det inre av glaset på den bakre glaspanel . När antennen är skadad , kan du byta ut det , men du måste ta bort den först . Saker du behöver
Windex
pappershanddukar
SPACKEL
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Rengör bakre glasskivan med Windex och torka den torr med en handduk .
2

Använd spetsen av spackel för att skrapa på ytan av det bakre glaset . Peel upp antennen . Var försiktig så att du inte skadar de bakre defroster remsorna i färd med att skrapa antennen .
3

Använd rakblad om du har problem med att bända upp antennen remsan med en spackel . När antennen börjar lossna från glaset , kanske du kan ta bort den med fingrarna för att undvika att skada de bakre avfrostningen remsorna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83266.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.