Hur du använder Chrome Paint

Chrome färg är utformad för att efterlikna utseendet på förkromning. Oavsett vilken typ av objekt du vill måla, kan krom måla ge det som ljust, glänsande utseende som är så populärt med riktiga krom. Men för att använda Chrome paint - speciellt krom sprayfärg, vilket är ett av de enklaste formerna - du måste göra ordentlig prep-arbete för att göra din färdiga produkten verkligen glimmar. Saker du behöver
Primer
Jet-svart baslack
Chrome färg på ditt val
städtrasor
Luddfria dukar
Visa fler instruktioner

1

köpa lämplig primer. Om du målar en bil, behöver du en primer auto färg. Om du målar ett räcke, behöver du en primer specifikt inriktad på att arbeta med denna typ av metall. Fråga en expert på en färghandel för att få hjälp att välja rätt primer för dig. Använd krom måla baslack och krom färg ovanpå grundfärgen.
2

Rengör hela ytan du ska måla. De bästa målar jobb är smidig och elegant. Få varje partikel av damm och smuts från ytan innan du prime. Använd en fuktig, varm rengöring trasa för att skrubba ytan med lätt tryck och cirkelrörelser. När ytan är helt ren och helt torr, gå vidare till nästa steg.
3

Prime ytan. Detta kommer att ge dig en slät och jämn yta att måla på. Spraya primer använder antingen spraya grundfärg eller en färg spruta. Däremot kan du använda en borste. Gör grundfärgen jämn, slät och inte för tjock. Lägg ett andra lager om du inte får den nödvändiga täckningen i ett skikt.
4

Applicera kolsvart grundfärg. Detta kommer faktiskt att göra din slut reflektionsförmåga mycket ljusare. Köp detta i en sprayburk eller använda en pensel eller färgspruta. Generellt bör detta ha bara ett lager, men om du använder en borste, kan du sluta tillämpa två för att få tillräcklig täckning. Se till att detta baslack är helt torr (kan ta upp till 24 timmar) innan du går vidare.
5

Paint på din krom. Om du använder sprej krom färg, håll kan om 10 inches bort från ytan och spraya, flyttar ständigt att programmet ännu. Om du använder en färg pistol, sedan använda en psi på 20 och en "damning" inställning som använder mycket färg och lite luft. Bara hålla gå över det område du målar tills krom look är så ljus som du vill ha det och täckningen är tillräcklig. Om du använder en pensel, så du kan behöva tillämpa två eller flera tunna, jämna drag för att få det utseende du vill. Låt ett par timmar mellan lagren så att färgen kan torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83240.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.