Hur man installerar Kits Body Lift

Du kan öka höjden på kroppen på din bil genom att installera en kropp hiss. En kropp hiss består av nylon puckar som är installerade mellan fordonets ram och kroppen. Hissar finns i en mängd olika storlekar från 3/4-inch till 3-tums. De kan köpas online eller på någon off-road butik. När du har installerat en kropp hiss, kommer du att kunna installera större däck och fälgar för att öka bilens markfrigång. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Socket Ratchet
ställa
hydraulisk domkraft
träbit
Visa fler instruktioner
1

Leta kroppen fästpunkter på din bil genom att titta under bilen. Kroppen mount har en bult som fäster kroppen till ramen. Antalet kroppen fästen kommer att variera beroende på ditt fordon.
2

Spray varje bult frikostigt med penetrerande vätska.
3

Lossa och ta bort varje bult med ett Ratchet och uttag.
4

Placera en hydraulisk domkraft bredvid fordonet. Placera domkraften på en träbit så att du kan lyfta kroppen av fordonet.
5

Lyft kroppen nog att installera nylondistanser mellan fabriken bussningarna på ramen och kroppen, innan du sänker kroppen på de nylondistanser.
6

Installera de nya bultarna som följde med kroppen lift kit och dra åt dem med en spärr och uttag. Fortsätt tills varje skruv har installerats och skärpas.
7

Kör bilen för 500 miles. Dra åt bultarna med en spärr och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84889.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.