Hur man programmerar en Keyless Remote för en 97 Camaro

Den 1997 Chevy Camaro s nyckellösa avlägsna sändare är ägare-programmerbar, även om du kan ha en återförsäljare program en fjärrkontroll för dig om du har problem med det. Typiska anledningar till att programmera en fjärrkontroll omfattar utbyte av en förlorad fjärrkontroll och återsynkronisering av en fjärrkontroll efter att det har haft sitt batteri bytas. Om du har problem med att programmera Camaro fjärrkontroll, öppna ärendet och se till att fjärrkontrollen har ett batteri. Om den inte gör det, placera ett CR2032 batteri i batterihållaren och avsluta ärendet. Instruktioner
1

Sätt i Camaros nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Run" läge 3 till 5 sekunder. Vrid nyckeln till "Off" och lämna den i tändningslåset.
2

Öppna förarsidans dörr och komma åt den vänstra sidan av instrumentpanelen. Du ser en panel märkt "säkring". Ta tag i handtaget och dra bort panelen för att ta bort den. Dra ut säkringen märkt "Radio".
3

Vrid nyckeln till "Kör" och sedan tillbaka till "Av", och sedan göra det igen två gånger. Nyckeln ska cyklas mellan lägena tre gånger inom ett fem andra fönster. Vid denna punkt kommer du höra Camaro dörrar lås.
4

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen sändaren i 15 sekunder, eller tills du hör dörrarna låsa. Denna bekräftelse talar om att sändaren är programmerad till Camaro.
5

Sätt i "Radio" säkring i sitt spår och skjut säkringslocket på plats för att fästa det på.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87143.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.