Så monterar fotsteg

Installera fotsteg mot sidan av en bil är en enkel process. De fotsteg installeras mot en panel placerad på undersidan av bilen som kallas en värmare kanal. Den viktigaste delen om installation av fotsteg är förberedelse. Det är viktigt att skicket på bilen som du förhindra spridningen av rost på fotstegen och värmare kanal. Saker du behöver
Stålull
rostskyddande sprayfärg
Spray smörjmedel fotsteget bultar
Ratchet uppsättning
Märkpenna
Drill
Visa mer Instruktioner
1

inspektera tillståndet av värmaren kanalen under sidan av bilen där fotsteg fäster. Leta efter tecken på rost. Om rost existerar, skrubba metallen med en stålullskudde att avlägsna det mesta av rost från metall.
2

Spray något rostskyddsmedel måla över värmaren kanal för att förhindra att metallen rostar igen. Du kan också spraya fotsteg sig med färgen om så önskas. Låt färgen torka i två timmar.
3

Spraya hålen i värmaren kanalen och hålen i sidan av fotsteget med spray smörjmedel. Spraya bultarna med glidmedel också. Detta hjälper fotsteg röra sig smidigt mot sidan av bilen.
4

Håll fotsteget mot sidan av värmaren kanalen nära botten av bilen ramen. Lägg dig på rygg under bilen. Rikta in skruvhålen i fotsteget med hålen i värmaren kanalen.
5

Bolt de fotsteg till hålen i värmaren kanalen. Dra åt bultarna löst. Dra inte åt skruvarna hela vägen ännu, eftersom du kan behöva flytta korten något att ansluta dem till fendrar samt.
6

Bolt de övre och undre sidorna av fotsteget till främre och bakre fendrar. Du kan behöva borra ett hål i framskärmarna för bultarna slå igenom. Om du måste borra ett hål, markera placeringen för bulten med en markör, sedan använda en borrmaskin för att borra hålet genom fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85093.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.