Hur man skapar en specialanpassad bil

När bilar först tillverkades, kom de i endast en färg för att minska produktionskostnaderna och förenkla tillverkningen. Efter detta var bilar tillgängliga i begränsade färger. Nu nya bilar kan beställas i en mängd olika färgkombinationer, och en obegränsad mängd anpassningsmöjligheter kan läggas till exteriör och interiör, vilket gör det möjligt att skapa en one-of-a-kind bil. Enkla förändringar eller tillägg till yttre färg, innerutrymmen, fälgar och ljudsystem kan vara kul att planera och ännu roligare efter att bilen är en färdig anpassad mästerverk. Med populariteten för tv-bil anpassning visar, visar bil och bil klubbar och det rimliga priset anpassningsmöjligheter och funktioner, anpassa en bil kan vara inom de flestas budget och kan vara en bindning familjeaktivitet. Saker du behöver
Car Seat Covers
Andra Interiör Alternativ
Fälgar
DVD-spelare eller Sound System Högtalare Addera Visa fler instruktioner
Anpassa utsidan av din Bil
en

Skapa en mall. Ta ett foto av din bil eller rita en skiss av din bil exteriör. Den här bilden kommer att vara startskottet bilden, en mall, för att planera din yttre anpassning lack.
2

Bläddra igenom bilder av anpassade bilar eller besöka en lokal bilutställning att besluta om din favorit mönster, färg eller exteriör anpassningsmöjligheter. Det kan vara möjligt att fotografera dina favoriter.
3

Överför din bil foto på din dator och öppna bilden i ett redigeringsprogram. Om du inte har programvara fotoredigering, användning Paint, som finns under Start> Tillbehör> Paint. Eller göra flera kopior av handen skissat konturerna av din bil
4

testa olika färg system och exteriör alternativ anpassning på din bil foto eller skiss

Möjliga alternativ inkluderar:.. Exterior Paint ColorRacing Stripes eller PatternsSpecial EffectsMurals eller AirbrushingPinstripeRimsFog LightsGround Effects (vingar, spoilers, dammar, kjolar) TintingDecals Fönster och StickersAntennae CapsTires --- profil, längd och storlek
5

fastställa den slutgiltiga alternativen yttre anpassning. Gör en lista på de som du har valt och intervjua lämpliga butiker och konstnärer för bästa prissättning. Skapa en lista med den kronologiska ordningen för anpassning att vara fullständig och alternativ som ska köpas. Ta med dina illustrationer till butikerna att tydligt specificera dina planer.
Anpassa insidan av din bil
6

Besluta om en inre färgschema eller tema för din bil. Några populära teman är geckoödlor, flammor, tribal konst och havssköldpaddor. Kontrollera design alternativ tillgängliga på lokala butiker i bilen avsnittet, lokala butiker auto och på nätet. Det finns fler färgscheman och teman tillgängliga på nätet.
7

Välj interiören alternativ i din färg eller tema. Dessa kan innefatta klädsel, golvmattor, täcker visir, shift lock, Hjulsidor och objekt att hänga från spegeln.
8

Uppgradera din grundläggande ljudsystem till ett anpassat ljudsystem. Besök lokala butiker för att se och testa alternativ för ansikten och högtalare. Nya system kan väljas för att matcha ditt färgschema och stil. Installera systemet själv eller har ett nytt ljudsystem installeras av en professionell i butik eller affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94957.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.