DIY Fuel Saver Device

Rubriker: "Magisk magnet sparar bränsle köra din bil på vatten Gör en tornado i din motor för att spara gas magnetoreologisk oktan recompositer ger bilen 345 miles per gallon (ange kortnummer och utgångsdatum! )! " Om du är redo att få verklig och spara gas utan att tillgripa orm olja eller anordningar som kan eller inte kan arbeta på någon eller varje bil, försäkrade vila du kan använda åtminstone en beprövad metod som alltid kommer att ge resultat. Planen

Det enklaste sättet att spara bränsle är att helt enkelt lura bilens dator till att injicera mindre av det. Medan "tuners" kommer att säga att du behöver en bärbar dator, $ 700 värde av programvara och en kandidatexamen för att förändra bilens luft /bränsleblandning, bara om någon med genomsnittliga mekanisk förmåga och $ 40 kan göra det. Lösningen låg i en förment yttre anordningar som används för att förstärka ett klassiskt tvivelaktiga bränsle sparare, HHO (knallgas) bränsle booster. Medan HHO boosters kan (i vissa fall) ökar bränsle körsträcka, kommer elektronisk bränsleinsprutning Enhancers (EFIEs) används för att kompensera för tillsättning av knallgas göra handling utan att misslyckas. EFIEs avlyssna signalen från bilens syrgas (O2) sensor och massa luft bränsle (MAF) sensor för att lura datorn till att köra en magrare luft /bränsleblandning.
Köpa eller bygga

Om du är elektroniskt apt och inte har något emot att spendera två dagar lödning på ett kretskort, så du kan bygga en komplett DIY EFIE med grundläggande Radio Shack delar (se "resurser" för planer). Om du däremot inte redan vet att "PCB" står för "kretskort", då du skulle vara mycket bättre att bara lägga ner mellan $ 40 och $ 80 för en pre-byggda dual-channel EFIE. Dual Edge och Fuelsaver-mpg.com både säljer prisvärda och enheter kvalitet
Installation

Kit instruktioner varierar,. Princip, dock först koppla bort O2 sensorns kabelnät och utöka datorns och O2 sensorns ledningar ledningar sele in i hytten på din bil. Gör samma sak med MAF sensorn tråden. Anslut MAF och O2 trådar sensor till ingångarna på EFIE, och koppla utgångsportama till respektive dator sladdar. Vreden på framsidan av EFIE kan du höja eller sänka luft /bränsleblandning till oavsett grad du behöver.
Trimma Ratio


från fabrik , är de flesta fordon förinställd till 14,3-14,7 delar luft till en del bränsle. Även om detta är ett bra förhållande för utsläpp, är det bästa förhållandet för bränsleekonomi betydligt högre. Tekniskt sett, ju högre A /F ratio desto bättre bränsle körsträcka, men de flesta bilar kan bara hantera ca 16:01 innan överhettning eller motorskador resultat. Men även vid 16:01 du tittar på 11-procent-mindre bränsle sprutas än på 14,3:1. Bränsle körsträcka ökar bör vara ungefär linjärt till förändringen i A /F ratio. Din bil kan tolerera en högre A /F ratio, men fortsätt med försiktighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83999.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.