Hur Stencil en design på en bil

Oavsett om du lägger flammor, en fras eller ett meddelande eller en annan typ av design till din bil, kan du skapa personliga konstverk med några leveranser genom stenciling. Stenciling fungerar genom att överföra ett utklipp design till din bil när färg eller annat ämne appliceras ovanpå det. För bilar, Rod & Custom Magazine rekommenderar att du använder en emalj sprayfärg, väl lämpad för lager ovanpå en bil som redan har sin första päls av fabriken skapat-färg. Schabloner finns på auto butiker, hantverk butiker och på nätet. Saker du behöver
(tillval) Bildäck
Maskeringstejp
Stencil Can (er) av sprej lackfärg
Varmt vatten
Bättringsfärg penna (er)

Visa fler instruktioner
1

Förbered bilen genom att placera däcket täcker över dina däck för att skydda dem från färg splatter. (Valfritt)
2

Täck några detaljer som du inte vill att få måla på med remsor av maskeringstejp, såsom racing ränder eller kanterna runt fordonet dörrarna.

3

Håll sprayburken under varmt vatten i 10 sekunder, sedan skaka den väl. (Upprepa för varje burk färg du använder.)
4

Tape stencilen till bilen med maskeringstejp. Om du använder flera stenciler med samma färg spray lackfärg, tejpa alla stenciler i stället.
5

Stand tre meter tillbaka från fordonet och spraya lackfärg över schablonen, noga med att inte gå utanför ytterkanterna. Låt torka. Upprepa med en annan päls för en fast, ljust utseende om så önskas.
6

skalas tejpen och stenciler och flytta till nästa avsnitt av bilen, med samma färg, färg eller en annan.

7

Repeat att tillämpa schablonen på hela bilen och låt torka.
8

Använd en bättringsfärg penna för att fylla i eventuella fläckar av den gamla billack som visar genom eller täcka små områden schablonen inte nådde, såsom dörrhandtag eller strålkastare fälg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83986.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.