Hur man installerar flera Bilbatterier

Installera flera batterier kan hjälpa till att bevara livet på bilens startbatteri genom att bilens elektriska apparater annan kraftkälla så att de inte tömma det primära batteriet. En marin eller andra djupt cykel batteri är bäst att använda för det andra batteriet eftersom det har en större urladdning kapacitet. Om du redan har den första batteriet monterat i sitt batteri fack i motorrummet, du behöver bara veta var du ska placera det andra batteriet och hur man tråd det i bilen. Saker du behöver
0-gauge ledningar
batterilådan
Skruvar
Drill
batteri isolator
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för att installera det andra batteriet i bilen. Stammen är oftast den bästa platsen, som att placera den i motorrummet med den första batteriet sannolikt kommer att kräva en större förändring av facket.
2

Installera ett batteri fack i bagageutrymmet för att förvara batteriet in, skruva fast den i golvet i bagageutrymmet. Borra ett andra litet hål i stammen golvet (se till att du inte stöter i något såsom bränsletank) så batterikablarna kan åka ut och längs chassit till första batteriet i motorn.

3

Anslut ett batteri isolator till bilens generator. Anslut isolator till de positiva anslutningarna på båda batterierna, använder separata terminaler på isolatorn. Fäst tråden för det andra batteriet till chassit, med hjälp av fästelement.
4

Kontrollera den positiva polen på den första "starter" batteriet är anslutet till startmotorn och tändningslåset. Ansluta lager positiva batterikabeln tar hand om detta. Ansluta bilens lager minuskabeln kommer jorda första batteriet.
5

Wire andra batteriets pluspol till oavsett källa det är att skicka ström till, såsom subwoofer, DVD-spelare eller stereo. Jorda den andra batteriet genom att ansluta den negativa terminalen till en bra metall marken som en fläck på chassit, Fästa kabeln ledningen med skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83125.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.