Hur man använder No FMU Överladdning

Kompressorer öka luft och bränsle strömmar in i motorn för att ge uppsving . De flesta kompressor kit kommer med ett bränsle förvaltningsenhet , eller FMU , vilket hjälper till att reglera bränsletrycket . När laddtrycket stiger , ökar FMU bränsletrycket till bränsleinsprutarna . Detta låter bränsleinsprutarna leverera mer bränsle på samma tid som de gör under normalt bränsletryck . Om du inte använder en FMU med din kompressor , måste du reglera bränsletrycket annat sätt . Saker du behöver
Vacuum slangar
kniv
Små slangklämmor
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan fläkten och bränsletrycksregulator genom att placera en längd av vakuum slang mellan delarna. Kapa slangen med en kniv till rätt längd .
2

Hook ena änden av slangen till bränsletrycksregulatorn port och den andra änden till boost sidan av fläkten . Detta kommer att göra det möjligt för bränsletrycksregulator att detektera uppsving och öka bränsletrycket därefter.
3

Fäst ändarna av slangen med små slangklämmor . Kontrollera att slangen är korrekt ansluten med några luckor eller lösa klämmor , eller vakuum bildar inte ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87648.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.