Hur man lägger snökedjor på en lastbil

Snökedjor är användbara enheter som ger ökad dragkraft under ogynnsamma väderförhållanden vanligare under vintermånaderna . Snökedjor är kedjan enheter som passar på däcken på din bil och ge den extra " bettet " ibland behövs för att bo säkert på vägen . Medan åkkomfort med snökedjor på är ganska dålig , är det ändå bättre än att förstöra din lastbil eller bli strandsatta eftersom du valt att avstå från att använda dem . Installera snökedjor är en relativt enkel uppgift så länge du följer ett metodiskt , steg - för-steg . Instruktioner
1

Park din lastbil i en plan yta och dra åt parkeringsbromsen . Separera snökedjor och lägg en bredvid varje hjul som du kommer att fästa en kedja .
2

Lay snön kedjan över toppen och drapera den runt däcket . Anslut ringen klämma på baksidan av däcket för att säkra den sidan av kedjan , och sedan börja fästa spännaren klipp på framsidan av däcket .
3

Fäst alla klipp som du kan tills du når botten av däcket . Kör framåt ett par meter för att frigöra botten av däcket och sedan bifoga resterande clips att helt säkra kedjor på däcken .
4

Upprepa steg 1 till 3 för varje däck .
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83243.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.