Hur Turbo en Honda Accord

Honda Accord är inte den mest resultatorienterade fordon på marknaden. För att öka dess prestanda, installera ett turbo kit på din Honda Accord. Installera ett turbo kit på din Accord är den absolut snabbaste sättet att göra en betydande hästkrafter och vridmoment vinst. Men att installera en turbo kit på din Accord är också en av de snabbaste sätten att orsaka oåterkalleliga skador på motorn om du inte är försiktig om vissa aspekter av turboladdning, såsom ordentlig trimning och öka kontrollen. Saker du behöver
Turbo Kit
Grundläggande verktyg - Ratchet, stativ uttag
Jack
Jack
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort turbo kit från förpackningen och lägg ut delarna på golvet. Se till att alla komponenter finns.
2

Jack upp Accord och placera den på pallbockar.
3

Lossa avgasröret från avgasgrenröret . Det kommer typiskt att vara två eller tre bultarna som håller avgasröret till grenröret. Ta bort skruvarna som förbinder avgasgrenröret till motorblocket med en spärr och ta bort grenröret.
4

Montera turbo på nya grenröret med hårdvara som följer med satsen. Var noga med att installera en packning mellan turbon och grenröret.
5

Anslut grenröret och turbo montering på motorn med hårdvaran medföljer. Dra åt muttrarna till moment specifikation medföljer turbo kit. Anslut den nya avgassystem medföljer turbo kit till turboaggregatet, eller har en ny avgassystem tillverkat av ett avgassystem butik.
6

Anslut linjen oljetillförseln levereras i turbo kit till en oljekälla på motorn. Källan kommer att presenteras i turbo kit, men är typiskt vid oljetrycksgivaren.
7

bort oljetråget och och ta det till en svetsare som kommer att svetsa en propp på den. Detta kommer att användas för oljereturledningen. Sätt tillbaka oljetråget och anslut oljereturledningen från turbon till oljetråget.
8

Montera Laddtrycksmätare (borde ha kommit med kitet) att övervaka laddtryck. För att göra detta, rutt ett vakuum linje från fordonets hytt till motorn, och knacka in ett vakuum källa på insugningsröret.
9

Flash motorns styrenhet så att den justerar bränsle och tändningen för att kompensera för den extra luften in i motorn. Underlåtenhet att följa detta steg kommer att leda till allvarliga motorskador.

Blinkande ECU åstadkoms genom att köpa en tuner och ansluta den till ditt OBD Diagnosport och följa stegen som ges av tillverkaren. Du kan också skicka din ECU till bolaget och de kommer att leverera en flashad ECU.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83482.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.