Så monterar du ett Winch för en Rubicon

The Rubicon trail är en av de mest krävande off-road upplever en fyrhjuling kan utsätta sitt fordon. Jeep utformade specifikt Wrangler Rubicon för att hantera dessa förutsättningar. Även denna bil är kapabel att göra det, kan det fastna ibland. Eftersom du är långt borta från civilisationen, är det ditt ansvar att hämta bilen från sitt predikament. Installationen av en vinsch kan hjälpa dig i en sådan situation. Montering en på bilens främre stötfångare kan göras på en eftermiddag. Saker du behöver
Frontspoiler med vinsch mount
Ratchet och Hylsnyckelsats
T55, som T30 Torx bits
7/32-inch insexnyckel
Wrench
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort fästskruvarna under främre stötfångaren och fabriken dragkrokar med en spärr och en T55 Torx bit. Ta stötfångaren från fordonet.
2

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken vingla bar locket med T30 Torx bit. Detta täcker är direkt bakom stötfångaren. Ta bort locket och ställ åt sidan.
3

Placera eftermarknaden stötfångaren på de ursprungliga fabriksinställningarna fästen och fäst på fordonet med skruvarna du tog bort i steg 2.
4

Ställ vinschen framför fordonet på marken. Montera rullen genomföring på vinschen fästet med medföljande skruvar och muttrar. Dra åt med två nycklar, en på vardera sidan.
5

Ställ vinschen på sidan så att botten är vänd mot VINSCHMONTERING. Dra vinschen s vajer och mata in det genom fästet s linledaren.
6

Sätt i de fyra muttrarna på undersidan av vinschen i rätt läge under vinsch s fästen. Skjut VINSCHMONTERING på botten av vinschen och infoga och dra åt de fyra skruvarna i de avsedda hålen.
7

Ta bort krängningshämmare skruvarna på framsidan av jeepen med socket set.

8

Lyft vinschen och montera och placera den på den främre stötfångaren så att bulten hål laguppställningen. Placera fabriken dragkrokar i sitt ursprungliga läge, och skruva fabriksmonterade bultarna tillbaka i sina springor som fäster dragkrokar och vinschar till stötfångaren. Placera krängningshämmare bultarna tillbaka in i sina hål och dra åt.
9

Kör vinschen s trådarna bakom stötfångaren och upp i motorrummet. Fäst den röda kabeln till den positiva anslutningen på batteriet och den svarta kabeln till den negativa anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86511.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.