Så här ändrar en Bilinstrumentbräda

På många sätt är bilens interiör viktigare än dess exteriör. Medan utsidan är vad andra människor märker, spenderar du större delen av din tid att titta på insidan av din bil. Ändra instrumentpanelen är ett bra sätt att anpassa din bil. Dashboard modifieringar kan hjälpa dig att övervaka bilens prestanda, förbättra det sätt på vilket du interagerar med din media-system, och lägga till några snygga accenter till det övergripande utseendet på bilen. Instruktioner
1

Lägg en pop-up eller permanent pekskärm. En av de första ändringarna flesta bilägare gör att deras fordon är en förbättrad stereo, så varför inte lägga till en förbättrad sätt att kontrollera det. Pekskärmar varierar i pris från måttlig till mycket dyra och kan användas för att styra bilens media-system eller som skärmar för filmer och videospel.
2

Installera avancerade mätare. Till exempel kan en varvräknare, ekonomi mätare och oljetryck mätare ger bilens interiör ett unikt utseende samt förse dig med användbar information om prestandan hos din bil. Bara installera mätare du behöver, för mycket skräp kan förstöra det estetiska ett streck
3

Ändra fabriken materialet i instrumentpanelen till något mer tilltalande.. Byta ut intetsägande streck täcker för plast i samma färg som bilens exteriör är ett bra sätt att göra din inre delen av hela din bil tema. Du kan också investera i avancerade material som kolfiber om du funderar på att skapa en sport eller race look.
4

Tänk meddelandet fordonet skickar när man överväger instrumentbrädan modifieringar. Om du har en liten, sportig bil, bör instrumentbrädan återspegla detta och inte ser ut som insidan av en gammal station wagon. Om din bil är en klassisk bil eller hot rod, skulle avancerade ringer titta på sin plats på instrumentbrädan. Tänk på instrumentbrädan som en naturlig förlängning av bilens personlighet och göra ändringar i enlighet med detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85421.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.